ONS BEDRIJF

Een rijke historie! Dát heeft Puur Champignoncultuur!

Het bedrijf heeft dan ook jaren teeltgeschiedenis achter zich liggen. Ad en Anja Peffer, de eigenaren van het bedrijf, hebben een rijke teetlhistorie. Samen zijn zij al ruim 40 jaar actief in de teelt van verse paddenstoelen en vormen dan ook de bron achter de unieke producten die dagelijks van de teeltbedden afkomen. Wekelijks wordt er ruim 80.000 kg aan witte en kastanje champignons geproduceerd.

Versheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn de drie pijlers waar Puur Champignoncultuur continue naar streeft, wat ervoor zorgt dat er 'natuurlijk goed' te werk gegaan wordt om producten te telen die 'natuurlijk goed' zijn! Hierbij staat duurzaamheid tevens op een voetstuk en zoekt Puur Champignoncultuur de uitdaging op om in het gehele teeltproces duurzaamheid centraal te stellen. Diverse certificering tonen aan dat duurzaamheid niet vergeten wordt binnen Puur Champignoncultuur. 

Lees hier meer over de certificeringen!